11:30

Antnäs BK

Referat: Boden Basket Po 03-05 - Antnäs BK

Både bra och något att tänka på.
Antnäs är ett duktigt lag i 1-1 situationer. Det gav oss problem i starten då vi åter (måste jag säga) inte är riktigt på tå från start. Vi började i försvaret som de senaste matcherna genom att spela en hög press man-man. Vi är där men passiva i försvaret och lite stillastående i anfall. Antnäs tog ledningen med 10-4 och 12-6. Time-out och vi byte fäörsvar då vi inte riktigt var med i fötterna i vårt försvar.
Vi bytte till zon och det gav snabbt utdelning och vi fick en del snabba uppspel och vann första med 20-15.
I andra perioden tappade vi fokus på returerna vilket gjorde att -Antnäs vann returtagningen även under vår korg samt att de vann perioden med 20-22. Vi lyckades inte stoppa dettas nr 9 som gjorde 18p före halvtid. Många på skott inne i vår färg.
I andra halvlek lyckades vi få ordning på returtagningen och stopp på deras nr 9. Det gjorde att vi fick det flyt vi sökte med breaks från försvar.
3:e vann vi med 16-9. I 4:e fortsatte vi på samma sätt och vann perioden med 18-14.
Mycket roligt är att ALLA killar gjorde poäng, att när vi kör 5 som är ny så fungerade den bra. Även 2 gav oss ett antal p och lägen.
Imorgon är det Skellefteå och en match där vi behöver vara med från start av matchen.

På måndag har vi vilodag och tränar inte.